Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی گفت: موارد مربوط به ۶ ساحت سند تحول بنیادین در کتاب‌های درسی نهضت گنجانده شده است.

علیرضا عبدی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ایران اکونومیست درباره برنامه‌های تحولی براساس سند تحول بنیادین در سازمان نهضت سوادآموزی اظهارکرد: ذات نهضت سوادآموزی با اسناد بالادستی به‌ویژه سند تحول بنیادین هماهنگی کامل دارد، در مقدمه سند تحول هم بحث و حل معضل بی‌سوادی در مقدمه سند دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی از ابعاد سند تحول از جنس مدرسه‌ای و دانش‌آموزی است که طبیعتا برای سوادآموزان قابل اجرا نیست و جنس مدرسه با کار نهضت تفاوت‌های روشی و ساختاری دارد اما سازمان نهضت سوادآموزی در مسیر سند تحول قرار دارد.

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی خاطرنشان کرد: نهضت سوادآموزی به طور طبیعی اولین گام سند تحولی یعنی سوادآموزی را پوشش می دهد.

تعریف جدید از سواد بازگو شود

عبدی همچنین درباره برنامه‌های تحولی این سازمان یادآورشد: قرار است که شورای عالی سواد و شورای عالی پشتیبانی در استان‌ها احیا شود و حلقه میانی و جریان‌های مردمی پای کار نهضتی شدن بی‌سوادان آورده شود.

وی با بیان اینکه باید بر تعریف جدید از سواد تمرکز کنیم، عنوان کرد: تعاریف جدید سواد باید بازگو شود و فضایی ایجاد شود که بزرگسالان در حوزه سواد مطالب جدید بیاموزند.

ارتقا مراکز یادگیری محلی

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی همچنین درباره فعالیت مراکز یادگیری محلی ادامه داد: سوادآموزان در مراکز یادگیری محلی با توجه به اقتضائات مراکز در مناطق مختلف کشور به دانش آموزان مهارت می‌آموزند.

عبدی افزود: درصدد هستیم که این مراکز محلی یادگیری ارتقا یابند و به این واسطه به سمت مراکز یادگیری مسئله محور پیش رویم تا این مراکز مهارت‌های لازم اعضا را یاد دهند.

وی با بیان اینکه ۴۹۰ مرکز محلی یادگیری برای سوادآموزان ایجاد شده است، گفت: این مراکز در سطوح محلی، منطقه‌ای، استانی و کشوری بر موضوعات متمرکز می‌شوند و این موضوعات را به عنوان مهارت پایه اولیه آموزش می‌دهند.

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی اظهارکرد: در راهکار ۸-۸ سند تحول هم بحث سوادآموزی و حل معضل بی‌سوادی حل شده و ۶ ساحت‌ سند تحول هم در کتاب‌های درسی نهضت گنجانده شده است.

به گزارش ایران اکونومیست، سند تحول بنیادین به عنوان نقشه‌ راه آموزش و پرورش ۶ ساحت تربیتی را اعتقادی، عبادی و اخلاقی، تربیت اقتصادی و حرفه‌ای، تربیت علمی و فناوری، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی و تربیت زیبایی‌شناختی و هنری را برای پرورش دانش‌آموزان و رسیدن به کمال مطلوب تعیین کرده است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بازگشایی مدارس ، وزارت آموزش و پرورش ، سازمان نهضت سواد آموزی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازگشایی مدارس وزارت آموزش و پرورش سازمان نهضت سواد آموزی سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی سند تحول بنیادین مراکز یادگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد جوادموسوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در مراسم بزرگداشت هفته آموزش و روز معلم به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به رسالت استادان و معلمان اظهار کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگری نقش استادان و معلمان برای تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن اهمیت یافته است.

وی تأکید کرد:‌ استادان و معلمان باید در این برهه حساس برای رهایی از مشکلات با عزمی الهی و جهادگونه با امیدآفرینی در جامعه به‌منظور تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعداد‌های نوجوانان و جوانان این مرز و بوم، بیش‌ازپیش نقش‌آفرینی کنند و در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزند.

تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در ۱۵ استان

معاون امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز فعالیت‌های علمی، پژوهش و فرهنگی سمای واحد کاشمر را قابل‌قبول و مثبت ارزیابی کرد و گفت:‌ استان خراسان رضوی نگاه ویژه به واحد کاشمر دارد و با توجه به سرمایه‌گذاری خوب صورت گرفته اکنون سهم ۶ مدرسه سمای شهرستان با یک هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز با ۱۵۰ کارکنان سمای کاشمر یک‌دهم جمعیت دانش‌آموزی مدارس سمای استان خراسان رضوی را داراست.

وحید ثانوی گزارشی از وضعیت سمای استان در کشور ارائه داد و بیان کرد:‌ خراسان رضوی در زمینه جذب دانش‌آموز رتبه اول در حوزه فرهنگی(فعالیت‌های فرهنگی، سلامت و تربیت‌بدنی) رتبه چهار کشوری را داراست از یک هزار و ۵۰۰ معلم استان ۵۰۰ نفر در مدارس مشهد حضور دارند، قرارداد‌های اداری این مجموعه به‌روز شده و در کل ازنظر تعداد مدرسه‌های سما در کشور رتبه خوبی داریم.

وی اضافه کرد: دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی به‌صورت پایلوت در ۱۵ استان تأسیس شده و ارتباط بین دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با مدارس سما برقرار است.

به گزارش آنا،‌ در پایان به نمایندگی از همه استادان و مربیان از مدیران گروه‌های آموزشی و مدیران مدارس کاشمر با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بازنگری شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • اجرای «سند تحول بنیادین» اولویت آموزش و پرورش باشد
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش
  • قیمت خرید کتاب‌های درسی اعلام شد+ تقویم زمانی سفارش کتاب‌های درسی
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم